SPECIAL OFFER!!

VIDEO RAKAMAN WEBINAR...
frontslide_kelasonlinecoaching
Overall Step By Step Cara Setup SISTEM BISNES ONLINE Anda!

Strategi & Teknik Underground Hasilkan INCOME RM4Angka Sebulan Secara AUTO & PART-TIME sahaja!
Baru-baru ini, saya telah mengadakan 2 webinar. Webinar ini bertujuan memantapkan lagi ilmu bisnes Internet mereka dan memberikan mereka lebih banyak idea untuk Hasilkan INCOME dari cabang-cabang yang berbeza yang terdapat dalam Internet Marketing.

Di mana saya juga telah DEDAHkan teknik & strategi RAHSIA bagaimana saya jana income RM3angka-RM4angka dalam masa 1-2 minggu melalui Affiliate Marketing secara Part-Time jer. Dan bagaimana anda juga boleh "TIRU" teknik & strategi ini untuk bisnes online anda.

Yang bestnya, anda tak perlu buat produk sendiri pun… tetapi teknik & strategi ini anda boleh gunakan untuk promosi apa sahaja produk digital atau fizikal kepada Hungry Buyers di luar sana pada bila-bila masa.
Sesi 1 n 2_Rakaman Webinar
Siapa Saya?
My Profile pic
Nama saya Yusof Kushairi, seorang usahawan internet “underground” yang telah bergiat aktif secara serius dalam dunia perniagaan internet sejak tahun 2014 lagi dengan menjalankan pelbagai bisnes online seperti affiliate marketing, dropshipping, menjual produk fizikal dan produk digital di Facebook dan blog. Di samping itu juga saya ada menjalankan satu perniagaan konvensional iaitu pusat latihan bela diri Aikido di Bandar Baru Bangi dan Ampang secara sambilan sejak tahun 2009. Jadi, saya sering dipanggil sebagai Sensei bermaksud cikgu/sifu/jurulatih dalam bahasa Jepun.

Baru-baru ini, iaitu sebelum kita menyambut hari raya aidilfitri 2016, saya berjaya membuat keuntungan dari bisnes di Internet sebanyak RM3,980! Itu pun hanya dari Affiliate Marketing dan secara part-time sahaja. Belum kira jualan dari cabang-cabang bisnes Internet saya yang lain lagi... Memang RAYA SAKAN betul saya tahun tersebut… Alhamdulillah!

Jadi saya tahu ramai rakan-rakan di luar sana yang tercari-cari peluang untuk membuat duit di Internet samada secara full-time ataupun part-time. Ini adalah kerana desakan kos sara hidup yang semakin meningkat terutama kepada mereka yang hidup di bandar-bandar besar. BISNES ONLINE adalah satu cara perniagaan yang mudah dan murah untuk dimulakan jika dibandingkan dengan perniagaan konvensional, cuma kita kena tahu bagaimana nak setup dan mulakannya dengan betul.

So, saya rasa perlu untuk saya kongsikan sedikit ilmu pasal Internet Marketing yang saya tahu ini kepada mereka yang masih tercari-cari peluang untuk mulakan bisnes online dan dengan cara yang betul. Semoga apa yang akan dikongsikan melalui Kelas Online Coaching ini memberi sedikit sebanyak manfaat kepada anda.
Kejayaan saya dalam beberapa cabaran affiliate baru-baru ini.. Kesemuanya secara part-time jer..
ID Ejen Affiliate saya: yozuri

Status: Part-Time Affiliate Marketer
Testimoni Cabaran Affiliate_1_Dropship FB
Testimoni Cabaran Affiliate_1_Teknik FBRetargetting
Testimoni Cabaran Affiliate_3_CikguHafis
Testimoni Cabaran Affiliate_4_LikeMethod5_1
Semua income yang saya dapat seperti di atas hanya dilakukan secara PART-TIME sahaja. (Dan ianya adalah satu cabang saja dari kesemua income dari bisnes internet saya). Masa yang saya gunakan adalah hanya 15min-30min sahaja sehari. Amat mudah kalau dah tahu caranya.

Jadi sekiranya anda masih bekerja dan bukannya usahawan sepenuh masa, anda tak perlu risau, boleh guna je teknik saya ini untuk dapatkan DUIT TEPI yang LUMAYAN…
Testimoni Cabaran Affiliate_5_Maybank akaun ku
Anda nak tahu bagaimana saya berjaya hasilkan income KONSISTEN setiap minggu/bulan seperti di atas..?

Ini adalah ilmu yang telah saya TURUNKAN dalam Webinar Kelas Online Coaching tersebut…
  • Overview dan Gambaran keseluruhan bagaimana system online tersebut berfungsi sepenuhnya dari A-Z sehingga boleh menghasilkan Duit secara berterusan.
  • Semua Marketing Tools yang saya gunakan dalam Teknik & Strategi Internet Marketing yang juga digunakan dan disimpan rapi oleh kebanyakan sifu-sifu IM di luar sana. Tools inilah yang membantu menghasilkan income 4angka-5angka kepada mereka setiap bulan tanpa gagal.
  • Teknik sempoi kumpul & bina list database prospek atau bakal pelanggan anda di Internet. Inilah RAHSIA Utama kejayaan para sifu-sifu dan otai IM. The Money is in The List!
  • Strategi untuk CONVERT list prospek anda kepada BUYERS (Pembeli) produk anda.
Antara respon/feedback yang saya terima dari para peserta yang telah mengikuti Webinar Kelas Online Coaching tersebut secara LIVE baru-baru ini…
Testimoni Webinar_Adi Arena
Testimoni peserta online coaching_Nik
Testimoni peserta online coaching_Adi
Jadi disebabkan feedback yang bagus dan permintaan yang ramai untuk dapatkan Rakaman Kelas Online Coaching tersebut, saya dengan rela hati membuka Akses kepada Rakaman Webinar tersebut kepada sesiapa sahaja yang berminat…
Sesi 1 n 2_Rakaman Webinar
Disamping 4 ILMU yang saya TURUNkan itu, saya juga kongsikan dengan anda di dalam Video Rakaman tersebut mengenai Sistem Bisnes Online saya, di mana ianya akan membantu anda melakukan perkara-perkara berikut…
  • Filter prospek yang BERDUIT. Dengan adanya system ini anda boleh jual kepada customer yang SERIUS nak beli produk anda.
  • Auto Close Sales produk anda. Maksudnya system ini boleh tolong close kan sales secara automatic. Anda tak perlu susah payah monitor setiap masa. Just Set & Forget jer.. Pasang sekali terus tinggal dan system akan bekerja menghasilkan income terus untuk anda.
  • Hasilkan jualan yang berterusan dan LONG TERM. Sistem ini disamping membuat auto close sales untuk produk anda, ia juga anda boleh setkan untuk bekerja terus 24jam 365 hari setahun. So, anda boleh pergi bercuti dan melancong tanpa kerisauan.
  • Menjana Passive Income! Seperti yang anda tahu tadi, system ini adalah Set & Forget. Jadi, dengan sekali pasang sahaja system ini akan bekerja untuk anda.
  • Jual seberapa banyak produk dan servis. Dengan system ini juga anda boleh gunakan untuk jual seberapa banyak produk atau servis yang berlainan. Anda boleh set-up seberapa banyak Sistem Bisnes Online untuk produk yang berlainan. So, ini akan maksimakan lagi jualan dan keuntungan bisnes anda.
  • Buat INSTANT SALES. Dengan hanya melakukan beberapa setting, anda boleh mula lihat sales anda masuk dalam 24 jam. Ini bukan main-main, ini benda betul yang pernah saya lihat dan experience sendiri. Terus-terang saya katakan ada otai-otai IM yang apply system dan teknik ini boleh hasilkan sales sepantas 30 minit!
Apa yang bakal saya tunjukkan ini MEMANG PROVEN dan saya apply dalam bisnes online dan affiliate marketing saya yang setiap kali kalau saya FOKUS promosikan sesuatu program affiliate, insyaAllah mesti akan dapat hasil yang lumayan. Tetapi anda tak perlu laburkan ribuan RM untuk ketahui teknik & strategi rahsia ini. Bahkan bukan ratusan ringgit pun. Saya nak ramai orang boleh dapatkan Rakaman KELAS ONLINE ini dengan yuran sederhana sahaja sebanyak…

RM100

RM40 SAHAJA

RM70

(FB Group Support Di Sediakan)

AKSES RAKAMAN KELAS ONLINE INI DIBUKA SEHINGGA

KHAMIS, 30 NOV. 2017 SAHAJA.

AKSES AKAN DITUTUP atau HARGA AKAN DINAIKKAN LAGI SELEPAS TARIKH & MASA TERSEBUT.

 

MASA ADALAH TERHAD…

DAPATKAN RAKAMAN TERSEBUT SEKARANG!.

Jangan tunggu hingga countdown timer cecah 00:00:00:00.
Lagi sekali, apa yang anda akan dapat ialah...
  • Rakaman Kelas Online Coaching yang telah dijalankan secara LIVE pada 17 & 19 hb Ogos 2016.
  • Bonus Misteri.
  • Dapat 3-bulan support dari saya di FB Group Khas dan email.
  • Anda di utamakan untuk mendapat Tawaran-Tawaran Istimewa saya dari masa ke semasa.
PERHATIAN! Jangan risau.., apa yang saya terangkan dalam Kelas Online ini BUKAN skim cepat kaya, jualan langsung, pelaburan haram internet, dan pelbagai lagi scam internet yang mengarut!
Terima Kasih kerana mendapatkan Video Rakaman Webinar Sistem Bisnes Online!
Ikhlas,
Sensei Yusof

Usahawan Millenium
Coach Sistem Bisnes Online

www.yusofkushairi.com